/ Gelderland

10 000 Van Doesburg

De nieuwe Gelderland bank 10 000 Van Doesburg kenmerkt zich door strakke lijnen en een ultiem comfort. Ontwerper Bart Vos omschrijft de bank als “….een sieraad in elk interieur….” Klein, groot, uitgebreid, compact: afhankelijk van de ruimte is echt alles (!) mogelijk.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over 10 000 Van Doesburg

De vele verschillende elementvormen bieden bijna een oneindige keuze de bank naar eigen smaak te ontwerpen. De bank heeft een romp van massief beukenhout met nosagvering en de zitting en rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. Alle losse rugkussens zijn gevuld met 50% koudschuim en 50% eendenveren.

 

Over Gelderland

Hele generaties zijn opgegroeid met banken van Gelderland, want een bank van Gelderland koop je voor het leven.

Gelderland is in 1936 opgericht door de heer Oberman. De oprichter hield van Scandinavisch design wat nog steeds terug te zien is in de collectie.

Gelderland werkt samen met de beste ontwerpers, waarvan Jan des Bouvrie – die al 50 jaar voor Gelderland werkt – waarschijnlijk het bekendst is. De meubels van Gelderland worden in Culemborg gemaakt.

Over Bart Vos

Na zijn studie vestigde Vos naam als ontwerper van Maupertuus in Groningen. Met zijn bureau voor interieurarchitectuur en produktvormgeving verzorgt hij toonaangevende in- en exterieurs in binnen- en buitenland. Sinds 2007 ontwerpt Bart voor Gelderland.

 

Get inspired

Gelderland

Innovatief en hoge kwaliteit