muuto
muuto rotterdam

/ Muuto

70/70 Table

De 70/70 Table van Muuto is bijna een wiskundig ontwerp. Vraag je je af waar 70/70 voor staat? Het poedercoated stalen onderstel heeft namelijk precies de afmetingen 70×70 centimeter, waardoor de tafel perfect uitgebalanceerd is.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

muuto
tafel muuto

Over 70/70 Table

Het uit multiplex opgebouwde tafelblad heeft een naturel kleurige rand met afgeronde hoeken en een afgeschuinde onderzijde. 

Voor de bovenzijde van de bladafwering kan gekozen worden voor linoleum, laminaat of een fineer. Het gekleurde blad met de naturel rand accentueert de belijning van dit ontwerp.

De eettafel is leverbaar in vier maten oplopend van 170 tot en met 295 centimeter en diverse combinaties van onderstel en bovenblad.

De 70/70 table is verkrijgbaar vanaf €1195,-

muuto tafel
muuto rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt 70/70 Table bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

meubels rotterdam
scandinavisch design

Over Designer TAF Studio

Mattias Ståhlbom en Gabriella Gustafson vormen samen de basis voor TAF, een bureau opgericht in 2002 die zich hebben gespecialiseerd in design en architectuur. TAF heeft onderandere de gewaardeerde Ambit collectie ontworpen voor Muuto. Daarnaast zijn enkele ontwerpen te zien in het Nationalmuseum van Stockholm, maar ook in The Danish Museum in Copenhagen.

Get inspired

Muuto

New perspective