/ Hay

AAC 27

Een prachtige eetkamerstoel van de AAC collectie heeft een opvallend en herkenbare minimalistische vorm en is zeer comfortabel. Voor het stalen onderstel van de AAC 27 kun je kiezen uit een finish in wit, zwart of chroom. De zitkuip van de stoel is gemaakt van spuitgegoten polypropyleen met een stoffering van Oeko-Tex schuim.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over AAC 27

Dit kuipstoeltje is gemaakt van polypropyleen en staal. Ook dit stoeltje kan in heel veel kleuren gecombineerd worden met het onderstel. De About a Chair AAC27 gestoffeerde stoel van Hay heeft een hoogte van 79 centimeter, een breedte van 59 centimeter en een diepte van 52 centimeter.

De AAC 27  is verkrijgbaar vanaf €379,-

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de AAC 27 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over Hee Welling

Hee Welling volgde de University of Art and Design, Helsinki, en heeft een master in meubeldesign van de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten.

Hij vestigde zijn studio in Kopenhagen in 2003 en werkt vandaag op het gebied van meubels, interieur, verlichting en industrieel ontwerp. De studio werkt samen met toonaangevende nationale en internationale fabrikanten en de producten zijn wereldwijd tentoongesteld op beurzen en musea.

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.