muuto
scandinavisch interieur

/ Muuto

Ambit Pendant serie

Tijdloze en moderne ontwerpen is waar het Scandinavische Muuto voor staat. Eenvoudige belijning en vormgeving, geïnspireerd op koper geslagen kommen van weleer, geven de Ambit Pendant een clean en soft touch uitstraling. Handwerk staat hoog in het vaandel bij Muuto, zo is de lamp onder onder hoge druk met de hand gesponnen en is de buitenzijde met de hand gepolijst en geverfd.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

woonwinkel rotterdam
meubelzaak rotterdam

Over Ambit Pendat serie

De Muuto Ambit Pendant is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Ambit Pendant is als hanglamp verkrijgbaar in drie maatvoeringen van 16,5, 25 en 40 centimeter in diameter. Voor de buitenzijde zijn er zeven verschillende kleuren beschikbaar, de binnenzijde is altijd wit voor een optimale reflectie en lichtopbrengst.

Naast de Ambit Pendant serie, zijn er van Muuto ook de Ambit Rail Lamp en de Ambit Wall Lamp  verkrijgbaar.

De Ambit Pendant serie verkrijgbaar vanaf €169,-

muuto lamp
lamp muuto

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Ambit Pendant serie bij Flow Lab!

Bezoek Flow Lab

muuto lampen
design meubels rotterdam

Over Designer TAF Studio

Mattias Ståhlbom en Gabriella Gustafson vormen samen de basis voor TAF, een bureau opgericht in 2002 die zich hebben gespecialiseerd in design en architectuur. TAF heeft onderandere de gewaardeerde Ambit collectie ontworpen voor Muuto. Daarnaast zijn enkele ontwerpen te zien in het Nationalmuseum van Stockholm, maar ook in The Danish Museum in Copenhagen. 

Get inspired

Muuto

New perspective