muuto tafel
salontafel muuto

/ Muuto

Around Coffee Tables

Ontwerper Thomas Bentz heeft met de Around Coffee Table een zeer krachtig, doordacht maar toch eenvoudige serie salontafels ontworpen. De subtiel vormgegeven tafels hebben een verrassend uiterlijk, juist door de opstaande rand en opening als herkenbaar statement.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

witte tafel muuto
tafel groen muuto

Over Around Coffee Tables

Door diverse materialen als eiken en essen toe te passen in ontwerp, komen de structuren mooi uit in zowel hout als lakafwerking. 

De tafel zijn verkrijgbaar in drie maten van 95, 72 en 45 centimeter in diameter en in totaal 8 ( kleur ) afwerkingen. De small variant is net een fractie hoger waardoor je deze mooi kan combineren met de twee grotere uitvoeringen.

De Around Coffee Tables verkrijgbaar vanaf €349,-

interieuradvies
interieuradvies rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Around Coffee Tables bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

scandinavisch interieur
muuto

Over Designer Thomas Bentzen

Thomas Bentzen is jarenlang hoofd van het ontwerpteam van Muuto geweest en ontwerpt nu voor toonaangevende merken. Zijn ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit in het dagelijkse gebruik maar ook is Bentzen voortdurend op zoek nieuwe materiaaltoepassingen en duurzaamheid.

Get inspired

Muuto

New perspective