/ Treku

Aura hoog

Het ontwerp van de Aura collectie is geïnspireerd op het verleden en onder invloed van de designcultuur van de Scandinavische landen. Dit dressoir is voornamelijk een verzameling vol herinneringen die een zeer moderne uitstraling afgeven. De metalen en houten poten die speciaal voor de collectie zijn ontworpen, versterken die retro en tijdloze look. Deze kasten staan als een echte eyecatcher in de woning doordat deze opvalt door de leuke kleuren die in erin verwerkt zijn.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Aura

De afwerking is heel belangrijk bij deze kastenserie: walnoot en eikenhout met een hypo-natuurlijke afwerking en een gelakte look die perfect combineert met het hout. Van deze kast zijn verschillende uitvoeringen en daar horen ook verschillende uitvoeringen. Van de Aura serie heeft Treku een dressoir uitvoering en een tv-kast uitvoering. Van de dressoir uitvoering zijn er verschillende maten verkrijgbaar. Hoogtes 77, 82, 100, 106 en 125 cm, lengte maten 132, 196 en 260 cm.

Over Treku

Het Spaanse familiebedrijf Treku is ontstaan in 1945 met een timmerfabriek in Zarautz, een prachtige kustplaats met een lange traditie op het gebied van houtbewerking en timmerwerk. De naam ‘Treku’ komt van de Baskische achternaam van de oprichter: Aldabaldetreku. Inmiddels staat de de derde generatie van de familie aan het, die de bedrijfstraditie voortzetten.

De collectie van Treku bestaat uit diverse series multifunctionele kastensystemen die volledig naar wens zijn samen te stellen met ruime keuze in materialen en kleuren.

Over Angel Martí & Enrique Delamo

Enrique Delamo is afgestudeerd in Fashion Design aan de Escuela Peris Torres in Valencia. Hij heeft daarna gewerkt in productontwerp bij ZIRU, Uno Design, Frambuena, Treku en nog een aantal. Angel Martí heeft een diploma in Industrial Design van de EASD Fashion & Design School in Valencia en productontwerp van het IED European Design Institute in Milaan.

Zijn meest opvallende bijdragen in productontwerp omvatten samenwerkingen met Andrew World, Uno Design, Fambuena en Treku. Sinds 2006 werkt hij met verschillende bedrijven op het gebied van huisontwerp, werk aan designmanagement, imago en productontwerp. Ze werken samen sinds 2010 voor Treku.

Get inspired

logo-treku

Treku

Spaanse passie voor traditie en kwaliteit