/ Gelderland

Bank 6400

Keuze uit 36 verschillende elementen. Voorzien van een massief beukenhouten romp, zitting met nosag veren. Zitting en rug zijn opgebouwd met een hoogwaardig koudschuim.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over 6400

De 6400 is een hele uitgebreide serie met een uitstraling die binnen veel interieurs te combineren is. Je hebt keuze uit 4 verschillende maten banken, een chaise longue en nog andere elementen om zo je eigen hoekbank samen te stellen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden. 

Over Gelderland

Hele generaties zijn opgegroeid met banken van Gelderland, want een bank van Gelderland koop je voor het leven.

Gelderland is in 1936 opgericht door de heer Oberman. De oprichter hield van Scandinavisch design wat nog steeds terug te zien is in de collectie.

Gelderland werkt samen met de beste ontwerpers, waarvan Jan des Bouvrie – die al 50 jaar voor Gelderland werkt – waarschijnlijk het bekendst is.

De meubels van Gelderland worden in Culemborg gemaakt.

Over Henk Vos

Henk Vos studeerde interieurarchitectuur aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Vanaf 1963 tot 2006 leidde hij samen met zijn familie een toonaangevend interieurinstituut te Groningen. Een belangrijke schakel hierin is het bureau voor interieurarchitectuur met als opdrachtgevers onder andere KBB, het Confectiecentrum in Amsterdam, VNU en TNT.

De ontwerpen van Henk Vos onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. ‘Liever leeg dan lelijk’ is dan ook het motto van deze designer wiens ontwerpen niet alleen door hun tijdloze schoonheid, maar ook door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, een lange levensduur hebben’.

Henk Vos werkt al sinds 1983 bij Gelderland.

Je vindt de 6400 bij Flow Lab.

Get inspired

Gelderland

Innovatief en hoge kwaliteit