/ Gelderland

Bank 7610

 De 7610 serie van Gelderland is een serie met veel verschillende mogelijkheden. Gemaakt van een massief beukenhouten romp met nosagvering. De zitting en rug zijn van een hoogwaardige kwaliteit koudschuim.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over 7610

De 7610 serie is eigenlijk een opvolger van de 6511 bank ontworpen door Jan des Bouvrie. De kussens zijn los van de romp en dit maakt de bank wat minder strak en heeft een zachte zitting. Beide series zijn samen te combineren en hebben dezelfde mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende maten banken, een chaise longue en nog andere elementen om zo je eigen hoekbank samen te stellen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden.

Over Gelderland

Hele generaties zijn opgegroeid met banken van Gelderland, want een bank van Gelderland koop je voor het leven.

Gelderland is in 1936 opgericht door de heer Oberman. De oprichter hield van Scandinavisch design wat nog steeds terug te zien is in de collectie.

Gelderland werkt samen met de beste ontwerpers, waarvan Jan des Bouvrie – die al 50 jaar voor Gelderland werkt – waarschijnlijk het bekendst is.

De meubels van Gelderland worden in Culemborg gemaakt.

Over Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie werkte na zijn opleiding aan de Rietveld-academie te Amsterdam in de meubelzaak van zijn ouders. Nu is hij eigenaar van het toonaangevende interieurinstituut het Arsenaal met een eigen ontwerpstudio. De ontwerpen van Jan des Bouvrie zijn in de loop der jaren echte design klassiekers geworden.

Jan des Bouvrie werkt al bijna 50 jaar voor Gelderland. Jan des Bouvrie: ‘Een meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn, je moet je er lekker in voelen”.

Je vindt de 7610 bij Flow Lab.

Get inspired

Gelderland

Innovatief en hoge kwaliteit