/ Woud

Barn

De functie van de Barn kast is minimaal gehouden: al je spullen opbergen en organiseren. En wanneer de deuren gesloten zijn, staat de kast daar, mooi in al zijn eenvoud. Het ontwerp is zuiver en functioneel. Het meubel is volledig gemaakt in zwart gebeitst eikenhout.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Barn

Het rechtlijnige, strakke design bestaat uit eikenhout fineer en een slank metalen onderstel met zwarte poedercoating. Het eikenhout fineer is bovendien zwart geverfd, wat bijdraagt aan de statige, luxe uitstraling van de kast. De Barn kast is 100 cm breed, 150 cm hoog en 43 cm diep. Bovenin de kast zit een uitsparing, zodat u de deuren vanaf de bovenkant kunt openen. 

De Barn is verkrijgbaar vanaf €2199,-

Over Woud

WOUD is een relatief nieuw Deens designlabel opgericht door Mia en Torben Koed, die na 30 jaar in de meubelindustrie besloten hun eigen merk op te richten. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Zij werken samen met nieuwe en gevestigde designers. Het resultaat is een prachtige collectie.

Je vindt de Barn bij Flow Lab.

Over de ontwerper

De WOUD Barn Kast is een ontwerp van het Deense design duo Says Who. Kasper en Nikolaj van Says Who staan bekend om hun liefde voor minimalisme en functionaliteit. Het duo achter Says Who heeft als doel de Scandinavische designtraditie voort te zetten op een manier die past in de huidige tijd en plaats. Barn is niet de eerste kast van Say Who die wij mogen bewonderen. Ook de prachtige Haze Vitrinekast van Ferm Living komt van hun hand.

Je vindt dit product bij Flow Lab

Get inspired

logo-woud

Woud

Creating new originals