/ Normann Copenhagen

Bell lamp

De Bell hanglamp van Normann Copenhagen is een echt Nordic Design. De expressie van de Bell is robuust, de vorm eenvoudig. Bell is een hanglamp in een iconische klokvorm waarbij speciale aandacht is besteed aan de details. Waar normaal gesproken het snoer word geprobeerd weg te werken is deze bij de Bell echt “ onderdeel van” geworden. Leuk voor boven de eettafel, slaapkamer of in de hal.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Bell

De Normann Copenhagen Bell hanglamp medium is ontworpen door Andreas Lund en Jacob Rudbeck. De lamp is gemaakt van gespoten metaal. De Bell hanglamp Medium heeft een diameter van 42 cm en een hoogte van 45 cm. Het snoer is 400 cm lang waardoor die op gewenste hoogte gehangen kan worden. De Bell hanglamp is verkrijgbaar in twee kleuren; grijs met een zwart koord of zand met een bruin koord. De lamp heeft een E27-fitting en word exclusief lichtbron geleverd. Ook leverbaar in andere maten.

De Bell lamp is verkrijgbaar vanaf €

Over Normann

Normann Copenhagen is opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen in Denemarken. De missie van Normann Copenhagen is om originele, innovatieve producten te ontwikkelen met een eenvoudig, eigentijds design die tijdloos zullen blijken. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn de design lampen, kasten, tafels en design accessoires. Er zijn veel designers die ontwerpen maken voor Normann Copenhagen. Ondertussen worden de producten in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht, daarbij heeft Normann Copenhagen meer dan 80 designprijzen verzameld.

Over Jacoc Rudbeck en Andreas Lund

Jacoc Rudbeck en Andreas Lund zijn samen de ontwerpers van deze Bell lamp. Jacob Rudbeck heeft een achtergrond van The Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architect en Andreas Lund studeerde in 2000 af aan The Danish Design School. Zowel Jacob als Andreas hebben hun eigen studio. Ze leerden elkaar kennen tijdens het lesgeven en besloten  daarna om samen te gaan werken.

Je vindt de Bell lamp bij Flow Lab.

Get inspired

logo-normann

Normann Copenhagen

Tijdloos, origineel, innovatief