/ &Tradition

Bellevue

De Bellevue AJ7 vloerlamp werd door Arne Jacobsen voor &Tradition ontworpen. Deze uniek lamp met zijn aantrekkelijke slanke vormgeving past goed in verschillende moderne woonstijlen. Het ruimtelijke ontwerp en de sublieme lichtval maken van deze lamp een sfeervol designeritem dat goed tot zijn recht komt langs een wand of in de hoek van een ruimte.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Bellevue

De Bellevue vloerlamp van &Tradition heeft een hoogte van 130 cm en een breedte van 60 cm. De vloerlamp heeft een gewicht van 7,7 kg. De lamp is gemaakt van gepolijst messing in combinatie met gelakt aluminium. De lamp heeft een snoer met een lengte van 2 meter. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren ivoorwit, grijs/beige, messing of zwart. Deze lamp heeft een aan-/uitschakelaar op het snoer en een normale (E27) fitting. 

De Bellevue vloerlamp is verkrijgbaar vanaf €316,-

Over &Tradition

&tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Arne Jacobs

Arne Jacobs is degene die deze lamp heeft ontworpen, Arne staat bekend als de meester van het Deense modernisme. Hij is opgeleid aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School voor Architectuur, daar hielp Jacobsen de mantra voor het modernisme te definiëren met zijn zuivere, zuivere lijnen, gekoppeld aan klassiek vakmanschap.

Je vindt de Bellevue bij Flow Lab

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie