Betty TK1 rood
Betty TK1 stoel

/ &Tradition

Betty TK1

 De Betty stoel van &Tradition heeft een bijzondere zitting. De Finse ontwerper Sami Kallio en de Deense ontwerper Jakob Thau hebben het linnen singelband dat normaal in of onder de zitting zit, juist gebruikt als zitting. Hierdoor rekt de stof een beetje mee en zit de stoel erg comfortabel. Het houten frame zorgt voor een stevige maar verrassend lichte stoel, die ook nog stapelbaar is. Het is een sterke stoel die zacht wordt als je erop zit.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Betty TK1 zwart zijkant
Betty TK1 zwart voorkant

Over Betty TK1

 &tradition Betty TK1 Dining Chair. De linnen banden voegen comfort toe dat van nature een beetje meebuigt met je lichaam. Een stevige stoel die verrassend licht is en stapelbaar. Betty is een eerlijk, expliciet ontwerp met niets verborgen en alles blootgegeven. Een sterke stoel als je hem ziet en zacht is als je erin zit. Verkrijgbaar in de 3 kleuren; blauw, rood en zwart.

Je vindt stoel Betty bij Flow Lab

&tradition stoel
Betty TK1 opgestapeld

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Inmiddels hebben zij een unieke designcollectie opgebouwd die bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.                                                                             Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en dit zie je duidelijk terug in de ontwerpen.

&tradition stoelen

Over Jakob Thau en Sami Kallio

Jakob Thau en Sami Kallio zijn beide gefascineerd door materialen en methoden. Ze delen een diepe affiniteit met hout en handwerk, samen met een sterke focus op de componenten waaruit elk ontwerp bestaat. Samen revitaliseren zij het Scandinavische verhaal door klassieke technieken toe te passen in nieuwe uitdrukkingen.

 

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie