/ Moooi

BFF sofa Moooi

De bekroonde BFF Sofa van Marcel Wanders is de nieuwe beste vriend van iedereen! Een hoogwaardig, zacht maar stevig modulair banksysteem, bestaande uit een grote verscheidenheid aan modules voor eindeloze mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over BFF sofa

Bij de BFF sofa is er keus uit 18 verschillende elementen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden of vrijstaand van elkaar kunnen staan. In onze showroom Flow Lab hebben wij hem in een stoere denim stof staan. Door de 25 verschillende stof keuzes past er altijd een geschikte stof in jouw interieur. Het kruisstiksel wat over de bank zit maakt hem uniek van andere banken en geeft de BFF sofa een stoere uitstraling.

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Marcel Wanders

Marcel Wanders (Boxtel,1963) is een Nederlands industrieel ontwerper. Afgestudeerd in Arnhem aan de kunstacademie, brak hij meteen door in 1996 met de Knotted Chair. Deze is opgenomen in de collectie van het Moma (Museum of Modern art) in New York. Oprichter van het designmerk Moooi en winnaar van diverse prestigieuze designprijzen.

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.