/ Wendelbo

Blade

Scherpe lijnen met zachte kussens zijn de twee elementen van de Blade. Mix & match you perfecte bank door de losse kussens en eindeloze mogelijkheden. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Blade

In contrast met de scherpe lijnen van de bank, heeft BLADE een aantal zachte kussens die de bank een ontspannen houding geven. Tegelijkertijd optimaliseren de kussens de opties voor het maken van uw eigen persoonlijke nest – ongeacht of u liever zit of gaat liggen. De losse kussens geven je ook de vrijheid om kleuren en texturen te mengen om de sofa een zeer persoonlijke look te geven.

De Blame heeft een frame van massief hout, staal en MDF met nozag zigzag. Naast de eindeloze mogelijkheden voor de opstellingen is er ook ontzettend veel mogelijk in de stoffen voor deze bank. Op deze manier kan iedereen haar eigen perfecte bank samenstelen.

Je vindt de Blade bij Flow Lab.

Over Wendelbo

Het verhaal van Wendelbo gaat over een bedrijf dat al zes decennia en in de loop van drie generaties werd gedreven door een sterke passie voor design. Het is het verhaal van een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gestoffeerde meubels waar design, functionaliteit en kwaliteit kenmerken zijn.Met zijn diepe wortels in de Scandinavische ontwerpmindset en de Deense traditie van vakmanschap, ontwikkelt en produceert Wendelbo eigentijds meubilair dat voldoet aan de behoeften van de wereld van vandaag – meubilair dat wordt gecreëerd op het snijvlak van innovatie en functionaliteit, waarbij moderniteit en geschiedenis worden gecombineerd. Elk ontwerp heeft zijn eigen identiteit.

Over 365 ° north

365 ° north – een Deense ontwerpstudio in Aarhus. Met een lifestyle-gebaseerd ontwerp, gaande van meubels tot verlichting. In hen ontwerp-oplossingen hanteren zij een internationale aanpak, omdat de hedendaagse markt vaak de wereld overspant.

Je vindt bank Blade bij Flow Lab

Get inspired

logo-wendelbo

Wendelbo