/ Moooi carpets

Blended 5 colours Moooi carpet

Het kenmerk van de vloerkleden van Studio Rens ontworpen voor Moooi Carpets zijn de kleuren en de kleurcombinaties. Door subtiele verschillen in kleurverzadiging en intensiteit komen de unieke patronen door gelaagd afdrukken tot leven.

Studio Rens is steeds op zoek naar de mogelijkheden van kleuren, mixen en matchen. Door de combinatie van Moooi’s ervaring en knowhow met Riso technieken, levert dit een bijzonder resultaat op

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Blended 5 colours

Het blended vloerkleed is te verkrijgen in 2 verschillende maten, 223×250 cm en 310×350 cm. Daarbij zijn alle vloerkleden van Moooi carpets te verkrijgen in 3 verschillende afwerkingen, wol, polyamide en soft yarn.  Het blended vloerkleed ook nog eens te verkrijgen in 5 verschillende kleuren zoals groen tinten, blauw tinten en pastel kleuren.

Over Moooi carpets

Al ruim tien jaar maakt Moooi de wereld een beter leuker met hun inspirerende en innovatieve meubels en verlichting. De derde “o” in de naam benadrukt de esthetiek die zij hun producten meegeven. In 2015 introduceerden zij Moooi Carpets om je inrichting nóg mooier, spannender en inspirerender te maken. Moooi Carpets is een tapijtcollectie met een uitgebreide verzameling unieke, iconische en adembenemende ontwerpen. De Moooi Carpets collectie is gespecialiseerd in het drukken van bijzondere fotoprint vloerkleden met ontwerpen van o.a. Marcel Wanders (één van de oprichters van Moooi). Maar ook andere bekende ontwerpers zoals Edward van Vliet en Bert Jan Pot hebben iconische bijdragen aan deze vloerkleden collectie geleverd.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

Moooi carpets

Moooi - signatures carpets