bloq bank design on stock
Design On Stock Bank Bloq Stof

/ Design on Stock

Bloq

De eenvoudig vorm en verfijnde verrassende detaillering geeft de Bloq bank een unieke uitstraling.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

bank bloq design on stock
grijze bloq bank

Over Bloq

Door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook de verfijnde kant van de Bloq bank tot zijn recht. Buiten dat de bank er uniek uitzit heeft zij ook een fantastisch zitcomfort. De buitenzijde is strak en de binnenzijde is bol en zeer comfortabel.

De Bloq bank is er in verschillende formaten, modellen en stofsoorten.

De Bloq bank is verkrijgbaar vanaf €1839,-

design on stock bank rood
hoekbank bloq

Over Design on Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

design on stock bloq
Roderick Vos

Over Roderick Vos

“Bloq is een minimalistisch model met ‘maximale’ details. Het was een uitdaging om met een simpel concept van een basisvorm toch weer een unieke bank te kunnen realiseren met een verrassende schoonheid. Bloq is voor mij echt ‘one of a kind’.”

Je vindt de Bloq bank bij Flow Lab en Flow Living

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak