/ &Tradition

Blown

De Blown hanglamp van &Tradition is gemaakt van mondgeblazen glas.  Het is een verkenning van reflecties en vervormingen van licht wanneer het wordt omringt met glas. De vorm van de hanglamp is geïnspireerd op een framboos. Verkrijgbaar in wit en transparant. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Blown

De Blown hanglamp van &Tradition is gemaakt van mongeblazen glas. Je kunt kiezen uit 2 uitvoeringen: zilver met een zwart snoer of een witte met een wit snoer. De hanglamp heeft een hoogte van 28 cm en een diameter van 28 cm. Je gebruikt in de lamp een lichtbron met een E27 fitting. 

De Blown is verkrijgbaar vanaf €

Over &Tradition

&Tradition ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Samual Wilkinson

Samual Wilkinson is de ontwerper van deze leuke speelse lamp. Samuel Wilkinson won al prijzen voordat hij in 2008 zijn eigen industriële ontwerpstudio opende. Hij is afgestudeerd aan het Ravensboure College of Art & Design. Daarna maakte hij in Londen ontwerpadviesprojecten voor groet bedrijven zoals: British Airways, Audi, LG, Samsung en Virgin Airways voordat hij overstapte naar meubels en industrieel ontwerp.

Je vindt de Blown bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie