/ Seuren Tafels

Budget 2

De massieve tafelbladen van een Seuren tafel zijn opgebouwd uit aan elkaar verlijmde massieve houtstroken van wisselende breedte. Hierdoor blijven de natuurlijke kenmerken van hout, zoals noesten, vergroeiingen en zwarte pitjes, zichtbaar.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Budget 2

Deze Seuren Budget 2 eettafel van de Nederlandse designer Michel Seuren is een moderne tafel van 240 x 90 x 76 cm voor een scherpe prijs. Het tafelblad is gemaakt van genoest eikenhout in honing kleur. Het blad is aan de randen verjongd en de bladdikte is 2 x 2 cm opgedikt. De opvallende “gevouwen” tafelpoten zijn gemaakt van mat zwart gecoat metaal in RAL9004 met matte structuur. Leverbaar (meerprijs) in 210 cm, 240 en 260 cm lengte.

De Budget  is verkrijgbaar vanaf €1362,-

Over Seuren

Seuren werd in 1996 opgericht door Michel Seuren. Hij ontwerpt vanuit de basisgedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Hierdoor ontstaan creatieve oplossingen en de toepassing van bijzondere materialen. Michel laat zich door alles wat hij tegenkomt inspireren: de industrie, het platteland, de stad, het dorp. Net als Michel zelf, zijn zijn ontwerpen soms een tikje eigenwijs en daardoor uniek.

Get inspired

logo-seuren

Seuren Tafels

People meet people