Hoekbank Design On Stock Cascade
Cascade

/ Design on Stock

Cascade

De naam weerspiegelt de gelaagdheid van het ontwerp: Cascade betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat.’

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Bank Cascade
Cascade hoekbanken

Over Cascade

De Cascade hoekbank met chaise longue van Design on Stock is een heerlijke royale bank die bovendien erg comfortabel is. De combinatie van de wat lossere stoffering en de schuine rug zorgen niet alleen voor een luxueus effect maar zorgen er ook voor dat je zonder moeite uren op deze bank door kan brengen.

De Cascade is verkrijgbaar vanaf €2097,-
De Cascade hoekbank is verkrijgbaar vanaf €3856,

Bank design on stock cascade
poef cascade

Over Design on Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

Cascade
Studio Tom Dissel

Over Studio Tom Dissel

“Creatief bezig zijn, in mijn hoofd én met mijn handen, daar ga ik helemaal in op. De volgende stap is dat Design on Stock heel serieus naar mijn ontwerpen kijkt en alles geeft om mijn ideeën te realiseren. Zij dagen zichzelf altijd uit. Niets is vanzelfsprekend of standaard. En dat is precies zoals ik er ook in sta. Door samen te werken, door te delen voel ik me als ontwerper die toch vaak alleen werkt onderdeel van een enthousiast, gemotiveerd team. Zo versterken we elkaar en groeien we samen naar een topproduct!”

Je vindt de Cascade bij Flow Lab en Flow Living

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak