/ &Tradition

Catch Chair

De Catch Chair is een collectie en heeft dus meerdere varianten van de stoel.  Zo is er de Catch Chair JH1 een variant met een vast houten onderstel heeft ook een variant in haar collectie met een vast houten onderstel.

Ook is er de uitvoering Catch Chair JH2 waarbij het frame wordt gemaakt van aluminium en hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoering met stof of leer.

Als laatst is er de uitvoering Catch Chair JH13, dit een uit één stuk bestaande, organisch gevormde fauteuil. Ook de fauteuil is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stoffen.

Je vindt de Catch Chair bij Flow Lab

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Hun unieke designcollectie bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.  Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment.

Jaime Hayon

Over Jaime Hayon

Bij Jaime Hayon draait het helemaal om openheid. Jaime openende in 2000 zijn eigen studio en is daarbij  een eeuwige liefhebber wiens modus operandi optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie