Cavalletta stoel
design on stock

/ Design on Stock

Cavalletta

Eetkamerstoel Cavalletta is stijlvol en comfortabel. De ijzersterke en sierlijke poten vormen een mooi lijnenspel onder de organisch gevormde zitting. Onder de poten zitten speciaal ontworpen kunststof doppen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Stoel Cavalletta Stof
design on stock stoel

Over Cavalletta

De zitschaal is gemaakt van hoogwaardig multiplex. Een eigenschap van dit materiaal is dat hij goed vormbaar, maar ook zeer sterk is. De combinatie tussen de ergonomische vormgeving van de zitschaal in combinatie met de verende rugleuning is het zitcomfort van de stoel uitermate comfortabel.

De Cavalletta is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Cavalletta is verkrijgbaar vanaf €299,- 

design stoel leer
meubels rotterdam

Over Design On Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

Je vindt de Cavalletta bij Flow Lab.

meubels rotterdam design on stock
Roderick Vos

Over Roderick Vos

De vormgever Roderick Vos heeft een bijzondere manier van werken. Vanuit een beperkte schets, die vervolgens direct op ware grote wordt uitgewerkt, volgt een eerste prototype. Zo komt hij al tijdens het creatieve proces letterlijk in aanraking met alle aspecten van vorm, materiaalbehandeling en productie en blijven veel van zijn producten die typische ambachtelijke uitstraling behouden. Fabrieksbezoeken zijn voor hem van vitaal belang.

Roderick Vos: “Daar krijg ik mijn beste ‘voeding’ voor nieuwe ontwerpen.” Een nieuwe techniek geeft vaak nieuwe vormmogelijkheden of toepassingen: “Match, mijn gas aansteker voor de firma Alessi (een eerbetoon aan de oerlucifer van het merk Zwaluw) is hier een voorbeeld van!” “Natuurlijk kom ik uiteindelijk wel met een gedetailleerde werktekening. Maar die maak ik pas als het product klaar is.”

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak