/ Menu

Co Chair

Het idee achter het ontwerp van de Co Chair zijn de werkplekbehoeften. Ze wilden een lichtgewicht stoel ontwerpen met een groot zitcomfort en een mogelijkheid om tot tien stoelen in een compacte toren te stapelen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Co Chair

De veelzijdigheid van het ontwerp is het resultaat van een doordachte constructie en veel materialen. Er zijn veel verschillende  fineerafwerkingen en stofferingsopties. De stoel heeft een brede gefineerde rugleuning hierdoor is er bewegingsvrijheid en maximaal comfort.

De Co Chair  is verkrijgbaar vanaf €

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Je vindt de Co Chair bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Over Norm Architects

Norm Architects is opgericht in 2008, het bestaat uit een team met meerdere ontwerpers. Ze werken op het gebied van industrieel ontwerp, residentiële architectuur, commerciële interieurs, fotografie en art direction.
De essentie van het werk van Norm Architects te vinden in balans tussen rijkdom en terughoudendheid, tussen orde en complexiteit. Elk project – of het nu gaat om architectuur, interieur, ontwerp of creatieve richting – is doordrenkt van dezelfde intrinsieke kwaliteit: een eenvoud die grotere ideeën met zich meebrengt.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design