Co chair Studio Henk
Co chair

/ Studio HENK

Co chair

De collectie van het Nederlandse designlabel Studio HENK staat in het teken van fraaie designmeubels. De Co stoel  van is een ontwerp waar wij geen genoeg van krijgen. De stoel heeft een krachtig, tijdloos en eenvoudig design en zal na aanschaf ongetwijfeld jaren lang in de woonkamer of de werkkamer zorgen voor zitcomfort. De rijke stoffering zorgt voor een mooi contrast met het krachtige staal van het frame.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Henk
Co chair stoel zwart

Over Co chair

Voor deze stoel zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kan deze stoel met en zonder armleuningen verkocht worden, daarnaast is er de keuze tussen een zwart of wit gepoedercoat frame. Ook hebben we deze stoelen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren stof. Ook zijn er nog verschillende afwerkingen voor de houten delen op de armleuning.

De Co chair  is verkrijgbaar vanaf €

Je vindt de Co stoel bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Gele stoel Studio Henk
Co Chair

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje