/ &Tradition

Copenhagen

De Copenhagen SC7 hanglamp is ontworpen door Space Copenhagen voor &Tradition. Doel was om een lamp te creëren met een eenvoudige industriële look, die tegelijkertijd elegant en poëtisch aan zou doen. Het resultaat werd een moderne hanglamp, die lijkt op de klassieke gaslampen. Prachtig boven de eettafel. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Copenhagen

De Copenhagen hanglamp SC8 is gemaakt van gelakt metaal en een bedekt metalen ophanging. De lamp heeft een diameter van 60 cm en een hoogte van 53 cm. Het koord heeft een lengte van 6 meter. De lamp is er in zwart en wit.

Deze Copenhagen lamp is verkrijgbaar vanaf €206,-

Over &Tradition

&tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Space Copenhagen

Space Copenhagen is de ontwerpstudio die deze lamp heeft ontworpen. Space Copenhagen is opgericht in 2005 door Signe Bindslev Hendriksen en Peter Bungaard Rützou. Deze ontwerpstudio werkt in verschillende disciplines, van meubels, verlichting en verfijnde objecten tot kunstinstallaties, art direction en interieurontwerp voor privéwoningen, hotels en restaurants over de hele wereld. 

Je vindt de Copenhagen lamp bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie