/ Hay

CPH Deux 210

De CPH Deux 210 tafel is verkrijgbaar in 200 cm tot 300 cm lang met mat gelakt eiken onderstel van Hay is perfect voor in knusse woonkamers, gezellige cafes en kantoren met beperkte ruimte. De compacte en strakke tafel is namelijk speciaal ontworpen voor kleinere ruimtes waar slim moet worden omgegaan met de beschikbare ruimte. Deze tafel is verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over CPH Deux 210

De CPH Deux 210 tafel 200×75 met mat gelakt eiken onderstel van Hay heeft een tafelblad van plywood en laminaat met een lengte van 200 centimeter en een breedte van 75 centimeter. De hoogte van de tafel is 73 centimeter. Deze variant heeft een onderstel gemaakt van mat gelakt eiken. Je kunt voor het laminaat kiezen uit verschillende kleuren. De tafel is ook verkrijgbaar met andere onderstellen en in andere afmetingen.Wilt u de tafel in het echt zien, kom dan even langs in onze winkel en laat een van onze specialisten u verder helpen.

De CPH Deux is verkrijgbaar vanaf €715,-

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de CPH Deux bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec zijn broers die bekend staan om hun ontwerpwerk, dat wereldwijd in publicaties en musea is opgenomen en wat ook een breed scala omvat van tafels en stoelen tot aan servies, tapijten, textielen wanden, kantoormeubilair, keramiek, kunstvoorwerpen en stedelijke projecten.

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.