EYYE
scandinavisch design

/ Eyye

Curv Soft eetkamerstoel

Eetkamerstoel Curv Soft van EYYE combineert speelse vormgeving met ultiem zitcomfort. Opvallend detail is het tussenstuk dat in verschillende kleuren uitgevoerd kan worden.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

interieuradvies
EYYE stoel

Over Curv Soft

De kuip van Curv Soft kan gestoffeerd worden in stof of leer en ook de poten kunnen in verschillende houtkleuren afgewerkt worden. Het aluminium tussenstuk komt in een gepolijste uitvoering maar ook in verschillende lakkleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. De combinatie van materialen geeft het ontwerp een luxe uitstraling.

De verende rugleuning van Curv Soft staat garant voor fantastisch zitcomfort.

Curv Soft past aan elke eettafel maar is natuurlijk extra mooi in combinatie met de eettafels van Eyye.

Curv Soft is verkrijgbaar vanaf € 319,-

EYYE design
scandinavisch

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

woonwinkel rotterdam
Marike Andeweg EYYE

Over Marike Andeweg

De visie van Marike Andeweg op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. Haar producten zijn esthetisch gezien echte eyecatchers, echter tegelijkertijd integreren ze moeiteloos met hun omgeving.

 

Je vindt Curv Soft bij Flow Lab

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.