Warme en stoffen banken

Scandinavische meubelen kenmerken zich vaak door de functionele en minimalistische uitstraling. De kleuren van Scandinavische meubels zijn dan ook vaak licht en neutraal. Hier is voor gekozen om de woonruimte een lichte en ontspannen sfeer te geven. Warme stoffen zijn dan ook een echte trend die goed passen bij een Scandinavisch design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoffen bank met een warme kleur, of combineer een gaaf kleed met houten bijzettafels voor een Scandinavische look.

Houten bijzettafels

Niets is gezelliger dan een knusse woonkamer. Scandinavische meubelen zorgen automatisch al voor een warme uitstraling, maar je kunt jouw droominterieur hier natuurlijk ook een handje bij helpen. Houten bijzettafels zijn namelijk nog altijd erg populair in het Scandinavische interieur! Door een houten bijzettafel te combineren met minimalistische accessoires en een gaaf kleed wordt jouw woonkamer de eyecatcher van het interieur.

scandinavisch design

Scandinavische meubels van bamboe

Een echte trend op het gebied van Scandinavische meubelen is het gebruik van bamboe. Je ziet bamboe terug in verschillende Scandinavische meubels als kasten, bijzettafels, badkamermeubels en stoelen. Dit is ook nog eens een perfecte houtsoort om te combineren met verschillende accessoires. Combineer een bamboestoel met neutrale kussens om een echte Scandinavische look te creëren. Je kunt natuurlijk ook meerdere Scandinavische meubels die gemaakt zijn van bamboe aanschaffen. Op deze manier houd je zeker de Scandinavische look, maar zorg je er ook voor dat het een geheel wordt. Je kunt veel verschillende kanten op gaan met Scandinavisch woonkamer.

Scandinavische meubels ontdekken bij Flow Lab

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel om Scandinavische meubelen te ontdekken? Flow Lab heeft maar liefst 2000 m2 aan inspiratie! Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale interieur te creëren met de mooiste Scandinavische meubels. Onze interieurdesigners laten je zien hoeveel mogelijkheden er zijn met onze prachtige designmerken. Kom langs en laat je betoveren!

Deel deze pagina!

Keukentrend: Scandinavische keukens

Scandinavie ook in de keuken

Scandinavisch design in hal

Bouclé maakt comeback in het interieur

Bouclé: terug van weggeweest!

Bouclé maakt comeback in het interieur

Interieurdesign trend 2020: Natuurlijk wonen

Interieurdesign trend 2020: Natuurlijk wonen