/ Muuto

Doze Lounge chair

De Doze Lounge chair is ontworpen om echt lekker in weg te kunnen kruipen. Door zijn moderne uitstraling met de levendige lijnen en plooien die er in verwerkt zitten wil je hier de hele avond in blijven zitten. Met de bijpassende ottomane maak je hem helemaal af.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Doze Lounge Chair

De Doze Lounge chair kan je mooi los in de ruimte zetten als losse fauteuil of je neemt de ottomane erbij die het geheel afmaakt. Te verkrijgen in veel verschillende stoffen en structuren. Ga je voor een chrome onderstel of juist in een afwijkende kleur, de keuze is onbeperkt zodat je er echt je eigen fauteuil van kan maken.

B 95,5xD100xH104 cm

De Dozer lounge chair is verkrijgbaar vanaf €1995,-

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Cover lounge chair bij Flow Lab

Bezoek Flow Lab

Over Anderssen & Voll

Dit design duo is begonnen in 2009 en bestaat uit Torbjorn Anderssen en Espen Voll die een studio in een oud pand (1802) in hartje Oslo runnen. Het duo is meerdere keren beloond met een award voor meubelontwerpen, verlichting en verschillende accessoires. De ontwerpen zijn geliefd bij echte design liefhebbers, maar weten ook de mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om design meer te waarderen te bereiken.

Get inspired

Muuto

New perspective