EYYE dura
EYYE bank

/ Eyye

Dura

Bank Dura combineert een stoere uitstraling met elegante belijning en zachte ronde vormen.Dura betekent stoer in het Catalaans en deze bank doet echt recht aan z’n naam. De bank heeft een uitnodigende uitstraling en is super comfortabel.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavische design bank
interieuradvies

Over Dura

De bijzondere belijning staat in subtiel contrast tot de ronde vormen aan de binnenzijde. En wat vindt je van de omlijsting die de armen met elkaar verbindt?

De poten staan enigszins naar binnen waardoor de bank lijkt te zweven en dus elegant in de ruimte staat.

De serie Dura bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef en is verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Je kunt dus je eigen bank samenstellen.

De Dura is verkrijgbaar vanaf € 1.699-

design meubels
design bank EYYE

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken, tafels en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

 

detail design bank eyye
Studio Tom Dissel

Over Tom Dissel

Na bank Cella en poef Kub is bank Dura het derde ontwerp van Tom Dissel (1985) voor Eyye.

Studio Tom Dissel heeft prachtige producten ontworpen voor onder andere Design on Stock en Label en nu natuurlijk ook voor Eyye.

Tom Dissel: “Zonder meubelontwerp kan ik me mijn leven niet voorstellen. Bank Dura moest een bank worden die lekker zit en er toch stoer uitziet. Geen plofmodel. Het ontwerp is geïnspireerd op de contouren van een lijn. Die heb ik teruggevouwen naar de armen zodat de zijkanten doorlopen in de armkussens. Dat maakt het model iconisch”.

 

Je vindt bank Dura bij Flow Lab

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.