muuto kast
woonwinkel rotterdam muuto

/ Muuto

Enfold Sideboard

Duidelijke belijningen en een combinatie van staal en hout, geven deze Enfold Sideboard een typisch industrieel uiterlijk. Thomas Bentzen heeft goed nagedacht over het gebruik van dit meubelstuk. De schuifdeuren van staal, glijden rustig en subtiel langs elkaar heen in het massief eiken frame.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

interieuradvies
interieuradvies rotterdam

Over Enfold Sideboard

Er zijn beschikbare uitvoeringen leverbaar qua maatvoeringen, de Low en Tall verzie. Beiden worden deze geleverd met een reeks eiken planken die verstelbaar zijn, naar eigen behoefte.

Een reeks kleurcombinaties maakt dat er absoluut een exemplaar is die je wilt omarmen in je Nordic flow Scandinavisch interieur.

De Enfold Sideboard is verkrijgbaar vanaf €1695,-

gele kast muuto
muuto rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Enfold Sideboard bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

muuto rotterdam kast
muuto ontwerper

Over Designer Thomas Bentzen

Thomas Bentzen is jarenlang hoofd van het ontwerpteam van Muuto geweest en ontwerpt nu voor toonaangevende merken. Zijn ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit in het dagelijkse gebruik maar ook is Bentzen voortdurend op zoek nieuwe materiaaltoepassingen en duurzaamheid.

Get inspired

Muuto

New perspective