/ Gelderland

Fauteuil 7405

De draaifauteuil 7405 van Gelderland is een compacte fauteuil die en goed zitcomfort heeft door de schaal waar je in zit. Te verkrijgen in 2 varianten, een harde versie of zachte.  Wil je helemaal kunnen relaxen in deze fauteuil is het zeker aan te raden om hier de bijpassende voetenbank bij te nemen.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over 7405

Na de introductie van stoel 7400 ontwikkelden we model 7405. Deze zachtere bulky versie biedt behalve een compleet ander design ook een ander zitcomfort. Het onderstel is gemaakt van glanzend chroom en is ook verkrijgbaar in zwart. De stoel heeft een comfortlaag en is op een speciale manier gestikt.  Ook leverbaar met houten poten (7404) voor een meer Scandinavische uitstraling. Houten poten in meerdere kleuren leverbaar.

Over Gelderland

Hele generaties zijn opgegroeid met banken van Gelderland, want een bank van Gelderland koop je voor het leven.

Gelderland is in 1936 opgericht door de heer Oberman. De oprichter hield van Scandinavisch design wat nog steeds terug te zien is in de collectie.

Gelderland werkt samen met de beste ontwerpers, waarvan Jan des Bouvrie – die al 50 jaar voor Gelderland werkt – waarschijnlijk het bekendst is.

De meubels van Gelderland worden in Culemborg gemaakt.

Over Scholten & Baijings

De 7405 is ontworpen door Scholten & Baijings. Zij hebben sinds 2000 een eigen ontwerpstudio. Scholten heeft gestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Baijings is autodidact. Tegenwoordig wordt er meer nadruk gelegd op de vormgeving binnen het interieur. 

Je vindt de 7405 bij Flow Lab.

Get inspired

Gelderland

Innovatief en hoge kwaliteit