muuto fiber lounge chair
muuto fauteuils

/ Muuto

Fiber Lounge chair

De Fiber Lounge is recentelijk toegevoegd aan de ontwerpen binnen de Fiber series die bestaat uit een uitgebreide serie eetkamerstoelen. De door Iskos-Berlin ontworpen serie, heeft een uitnodigend karakter en een ontwerp dat lijkt te zweven op het onderstel waardoor de fauteuil niet massief overkomt. 

Het ranke en in alle eenvoud vormgegeven ontwerp, is toepasbaar in vrijwel elk Scandinavisch interieur. En juist door verschillende kleuren voor de kuip, of een mooie stoffering voor extra comfort geef je deze fauteuil een geheel eigen uiterlijk.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

grijze stoel muuto
muuto fiber groen grijs en geel

Over Fiber Lounge Chair van Muuto

Voor de Fiber Lounge serie kan gekozen worden voor twee type onderstellen, een Wood Base of Tube variant. De Wood Base geeft het ontwerp meer body, waar de Tube Base ranker is vormgegeven. Het onderstel komt qua kleur mee in de kuipkleur en indien je kiest voor een gestoffeerd item, in een bijpassend onderstel.

De Fiber lounge chair is verkrijgbaar vanaf €399,-

achterkant muuto fauteuil
voorkant ratio x muuto

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Fiber lounge chair bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

detail muuto stoel
interieuradvies

Over Designer Iskos Berlin

Door een jarenlange samenwerking is dit ontwerp duo helemaal op elkaar ingespeeld, nog voordat zij samen een bureau oprichten in 2010. Met hun gedeelde visie zitten zij ook op een lijn. Hoe duidelijker het verhaal is, hoe groter de kans is dat mensen het begrijpen. Hoe verrassender je het verhaal maakt, hoe groter de kans is dat mensen het onthouden. Want hoe meer mensen glimlachen van het ontwerp, hoe groter de kans is dat ze er dol op zullen zijn! Voor Muuto heeft dit ontwerp duo de bekende ‘Fiber’ serie ontworpen. 

Get inspired

Muuto

New perspective