muuto Fiber side chair
Fiber side chair muuto groen en zwart

/ Muuto

Fiber side chair

De Fiber serie als eetkamerstoel is een innovatief alternatief op de welbekende kunststof kuip stoel. De afwerking van is namelijk vervaardigd van een hout en fiber combinatie, wat terug te zien is in de structuur van de kuip.

De matte afwerking van het kunststof, geeft een cleane look en daardoor volgt vorm de functie. Optimaal zitcomfort met voldoende zitvlak om lang te kunnen natafelen met dierbaren, op je  eigen manier samengesteld.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch interieur Fiber side chair
scandinavisch wonen

Over Fiber side chair

De Fiber Dining serie heeft een verscheidenheid aan type onderstellen waaruit je kan kiezen. Combineer bijvoorbeeld de Fiber Wood met een eiken onderstel samen met een Fiber Tube of Sled die beiden een poedercoated onderstel hebben. 

Een design weetje: met uitzondering van de witte en oker kleuren, is de kleur van het onderstel altijd gelijk aan die van de kuipkleur.

Om jouw Fiber Chair helemaal uniek te maken, afgestemd op je woonwensen zijn er tal van stoffen beschikbaar van o.a. Kvadrat of Rohleder.

Get set & Match!!

De Fiber side chair verkrijgbaar vanaf €229,-

muuto stoel op wielen
woonwinkel rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Fiber side chair bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

scandinavisch design
aspect ratio x muuto

Over Designer Iskos Berlin

Door een jarenlange samenwerking is dit ontwerp duo helemaal op elkaar ingespeeld, nog voordat zij samen een bureau oprichten in 2010. Met hun gedeelde visie zitten zij ook op een lijn. Hoe duidelijker het verhaal is, hoe groter de kans is dat mensen het begrijpen. Hoe verrassender je het verhaal maakt, hoe groter de kans is dat mensen het onthouden. Want hoe meer mensen glimlachen van het ontwerp, hoe groter de kans is dat ze er dol op zullen zijn! Voor Muuto heeft dit ontwerp duo de bekende ‘Fiber’ serie ontworpen. 

Get inspired

Muuto

New perspective