muuto fluid lamp
fluid lampen muuto

/ Muuto

Fluid Pendant Lamp

Muuto heeft voor de Fluid Pendant Lamp de natuur als inspiratie gebruikt. Het ontwerp van de Fluid lamp is namelijk geïnspireerd op een druppel die op een oppervlak ligt, waardoor de onderzijde van de lamp mooi vlak is.

Het opaalglas dat Muuto heeft gebruikt voor dit ontwerp, versterkt de vormgeving van de Fluid Lamp  die als een enkel object of gegroepeerd een warm atmospherische uitstraling weergeeft.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavische design lamp

Over Fluit Pendant

De Muuto Fluid pendant lamp is vervaardigd van mat opaal glas en is verkrijgbaar in twee maatvoeringen. In een compacte versie van 23 x 14,3 centimeter of een model groter van 42 x 27 centimeter. De Fluid Pendant Lamp hangt aan een dunne staalkabel, die de lamp perfect in balans laat hangen.

 

De Fluit Pendant serie verkrijgbaar vanaf €169,-

lamp muuto wit

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Fluit Pendant serie bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

ontwerpers muuto

Over Designers Claesson Koivisto Rune

Een ontwerp trio uit Zweden die sinds 1995 samenwerken op het gebied van architectuur en design. Zij vinden het belangrijk dat dit in elkaar overvloeit waardoor je kunt kijken naar het grotere ruimtelijk geheel. Met deze visie en de brede interesses hebben zij al acht keer de Annual Swedish Design Award hebben gewonnen. 

Naast Muuto hebben zij voor meerdere toonaangevende merken gewerkt. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective