Fly SC5 wit met hout
Fly SC5 zwart blad

/ &Tradition

Fly SC5

De &tradition Fly SC5 Salontafel ontworpen door Space Copenhagen, is er een van hoogwaardige kwaliteit waarbij gebruik gemaakt is van de beste materialen. Het robuuste eiken frame draag het marmeren tafelblad met verve. Een chique tafel met natuurlijke look. De salontafel maakt deel uit van een gehele serie die is geïnspireerd op reizen. Benieuwd naar deze salontafel? Deze staat in de showroom van Flow Lab.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

&tradition Fly SC5

Over Fly SC5

De Fly SC5 tafel heeft een tafelblad van 120 cm breed en 60 cm diep. De hoogte van deze tafel is 26 cm. Er zijn twee varianten leverbaar. Een tafel met wit geolied eiken tafelpoten en Bianco Carrara marmer tafelblad of een tafel met een gerookt geolied eiken Nero Marquina marmer.  Alle bladen zijn gemaakt van ‘honed’ marmer, wat wil zeggen dat het een matte finish hebben. 

Je vindt de Fly SC5 bij Flow Lab

SC5

Over & Tradition

De filosofie van Menu is simpel. Ze willen de wereld beter maken , minder gecompliceerd, een beetje leuker om wakker van te worden. Door samen te werken met supergetaleerde ontwerpers, maken ze objecten die nu en voor altijd worden gekoesterd . Menu werkt met de meest gedreven creatieve personen uit de wereld van architectuur en ontwerp om een ​​hoogwaardig ontwerp met een heldere Scandinavische uitstraling te produceren . Bij Menu zijn ze geobsedeerd met slimme oplossingen
voor het moderne leven.

Space Copenhagen

Over Space Copenhagen

Space Copenhagen is opgericht in 2005 door Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou. Space Copenhagen is een ontwerpstudio die werkt in verschillende disciplines, van meubels, verlichting en verfijnde objecten tot kunstinstallaties.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie