/ &Tradition

Formakami

De Formakami lampen van &Tradition zijn mooie ontwerpen van Jaime Hayon en behoren tot de collectie van &Tradition. Wat opvalt zijn de grote vormen met een speels uiterlijk. De lampen zijn geïnspireerd door de eeuwenoude papier lantaarns uit Azië. Formakami word gemaakt van rijstpapier en word geheel met de hand vervaardigd.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Formakami

De &Tradition Formakami hanglamp De JH3 heeft een diameter van 45 cm en een hoogte van 65 cm. De JH4 heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van 48 cm. De JH5 heeft een diameter van 70cm en een hoogte van 67 cm. De JH18 heeft een diameter van 38 cm en een hoogte van 50 cm.

De maximale snoerlengte is 4 meter. De hanglamp is gemaakt van papier met eikenhouten details en een textiel snoer. Het papier is ivoorwit, het hout en het snoer zijn zwart. De hanglamp is met de hand in elkaar gezet. Deze hanglamp heeft 2 keer een E27-fitting en word exclusief lichtblond geleverd.

De Formakami hanglamp JH3 is verkrijgbaar vanaf €191,-

De Formakami hanglamp JH4 is verkrijgbaar vanaf €178,-

De Formakami hanglamp JH5 is verkrijgbaar vanaf €219,-

De Formakami hanglamp JH18 is verkrijgbaar vanaf €219,-

Over &Tradition

&tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Jaime Hayon

Jaime Hayon is de ontwerper van deze interessante lamp. Bij Jaime draait het helemaal om openheid. Jaime is afkomstig uit Spanje en richtte in 2000 zijn eigen studio op. Hayon is een eeuwige liefhebber wiens modus operandi optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken.

Je vindt de Formakami lampen in Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie