/ Ligne Roset

GAVRINIS

De Gavrinis is een karpet die in drie verschillende kleuren te verkrijgen is. Het is een prachtig karpet die in verschillende interieurs een belangrijke rol kan spelen. Door de rondingen maakt het de ruimte speels, maar toch ook esthetisch. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Gavrinis

Het is een nieuwe versie van het Gavrinis-tapijt in de vorm van een kiezelsteen, die de contouren van Pierre Paulins schetsen volgt als topografische bogen. De lijnen van het dessin worden bereikt door subtiele beeldhouwen van de wollen bosjes in twee andere hoogtes, maar in één kleur. Het vloerkleed is van 100% wol, met de hand getuft en gebeeldhouwd met bosjes van twee andere hoogtes (10-11 mm en 14-15 mm) om het dessin in één kleur te schetsen.

 

Over Ligne Roset

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy die voor hen de Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied.

Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze meubels hebben gecreëerd. Veel modellen van dit merk vind je ook terug in luxe hotels zoals het Hotel Molitor in Parijs.

 

Bezoek Flow Lab

Over Designers Pierre Paulin

Pierre Paulin (1927, Parijs) was een Franse industrieel ontwerper. Hij studeerde aanvankelijk beeldhouwen. Vanaf de jaren 50 ontwierp hij stoelen voor onderanderen Thonet en Artifort. In zijn productieve carrière was hij betrokken bij een grote verscheidenheid aan projecten, zoals het Franse paviljoen voor de Expo in Osaka, het elysee paleis, Air France enzovoorts. Het Louvre Pompidou heeft een permanente tentoonstelling van al zijn meubelontwerpe

Get inspired

Ligne Roset

Tijdloze, luxe elegantie.