Guiseppe
studio henk

/ Studio HENK

Guiseppe

De Giuseppe collectie van Studio HENK bestaat uit ruime en tegelijkertijd verfijnde design zitbanken. Het ontwerp van de Giuseppe design zitbank combineert hoogwaardige kwaliteit en comfort met hedendaagse esthetiek.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Giuseppe Bank Stof Studio Henk Zitbanken
Zitbanken Giuseppe

Over Giuseppe

Strakke lijnen op een geraffineerde eikenhouten basis en stalen frame. Deze moderne zitbank is warm en comfortabel, en heeft tegelijkertijd een minimalistische uitstraling. Verkrijgbaar in een 1 zits, 2,5 zits en 3,5 zits in verschillende stoffen en leer soorten.

De Giuseppe is verkrijgbaar vanaf € 1849,- 

Giuseppe Bank
Henk

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Je vindt de Guiseppe bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje