/ Label van den Berg

Gustav

De fauteuil is geïnspireerd op het Tsjechisch kubisme. Dit is terug te zien in het hoekige ontwerp van de Gustav. Hij is door grafische lijnen vormgegeven, maar wel met een zachte binnenkant en door de open hoeken heeft hij een comfortabele en lekkere vrije zit.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Gustav

Lounge fauteuil Gustav van label is verkrijgbaar in alle stof en leersoorten uit de Label collectie. Het is bij deze ruime Gustav fauteuil mogelijk om de binnenzijde anders te laten bekleden dan de buitenzijde. Een combinatie van leer en stof, een combinatie van 2 soorten stof, of een mix van 2 ledersoorten. De comfortabele Gustav heeft een hoogwaardige koudschuim voering. De fauteuil kan geleverd worden met een slanke poot of met een sterpoot in anthraciet staal of in 1 van de 7 overige kleuren uit de Label Colorbox. De Gustav heeft een breedte van 99 cm, diepte van 80 cm en een hoogte van 88,5 cm. 

De Gustav is verkrijgbaar vanaf €1325,00

Over Label

Een familiebedrijf met liefde voor het vak.
Het meubelvak zit bij Label in het bloed, al 3 generaties lang! In 1991 richtte designer Gerard van den Berg zijn nieuw merk Label | vandenberg op. Als eigenzinnige designer met een doel voor ogen wist Gerard, samen met zijn broer Ton van den Berg, precies waar LABEL | Vandenberg voor moest staan: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Zitmeubelen handgemaakt en ontworpen door vakmensen met passie. Vandaag de dag geldt dit nog steeds. Gerard en Ton groeiden op in de meubelfabriek van hun vader. Als zonen van een meubelmaker weten Gerard en Ton haarfijn hoe zij dit ambacht moeten uitoefenen en overbrengen naar de wereld om hen heen. Zo ook naar Marieke (dochter van Ton) en Jasper (zoon van Gerard) die al de 3e generatie meubelmakers zijn binnen de familie.

Je vindt de Gustav bij Flow Lab.

Over Peter van de Water

Peter van de Water is een Amsterdamse meubel en interieur ontwerper. Hij studeerde in 1994 af aan de kunstacademie st. Joost in Breda in de richting architectonische vormgeving. In 1999 starte hij zijn eigen ontwerpbureau dat zich richt op het ontwerpen van interieur en meubels. Inmiddels zijn de ontwerpen van Peter in productie bij verschillende aansprekende meubelmerken en nu ook bij Label van den Berg. Typerend voor de meubels van Peter van de Water is hun intelligente eenvoud in vorm, functie en constructie. Een enkel iconisch idee uitgevoerd naar een herkenbaar en functioneel ontwerp.

Je vindt de Gustav bij Flow Lab en Flow Living,

Get inspired

logo-label

Label van den Berg

Dutch design pur sang