/ Hay

Halftime Chair

De Halftime Chair van Hay is een stoel met een stoere uitstraling. Dit in combinatie met zijn stevigheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat deze stoel voor veel toepassingen in te zetten is. Zowel thuis als in horeca, kantoren en kantines.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Halftime

De Halftime heeft een eikenhout zitting en rugleuning en een metalen frame. Er zijn vier varianten: de zitting kan uitgevoerd worden in eiken naturel en zwart, het onderstel is chroom of zwart.

De Halftime kost € 275,00

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de Halftime bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over het ontwerp

De Halftime – de naam zegt het al – is door Hay ontworpen in samenwerking met Cobe voor het nieuwe hoofdkantoor van Adidas in Duitsland. De stoel moest dezelfde robuustheid en flexibiliteit uitstralen als het gebouw. Deze wens zie je zeker terug in het ontwerp.

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.