Haze Vitrine
Haze Vitrine kast

/ Ferm Living

Haze Vitrine

Deze Ferm Living Haze Vitrine kast is een ontwerp van Says Who. Half doorzichtig is de kast waardoor de spullen erin iets mysterieus krijgen. De kast is vervaardigd uit gepoedercoat metaal en het semi-transparante draadglas geeft het geheel een industriële look. Door het glas met een structuur van vierkantjes zijn de silhouetten te zien wat men nieuwsgierig maakt naar wat zich in de kast bevindt. De deuren van de kast sluiten naadloos en geruisloos, dankzij magneten. De afmeting van de kast bedraagt 155 centimeter in hoogte, 70 centimeter in de breedte en 32 centimeter diepte. Op de twee bijgeleverde metalen planken met poedercoating kun je jouw spullen zetten.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Ferm Living Haze Vitrine

Over Haze

Deze Ferm Living Haze Vitrine kast is een ontwerp van Says Who. Half doorzichtig is de kast waardoor de spullen erin iets mysterieus krijgen. De kast is vervaardigd uit gepoedercoat metaal en het semi-transparante draadglas geeft het geheel een industriële look. Door het glas met een structuur van vierkantjes zijn de silhouetten te zien wat men nieuwsgierig maakt naar wat zich in de kast bevindt. De deuren van de kast sluiten naadloos en geruisloos, dankzij magneten. De afmeting van de kast bedraagt 155 centimeter in hoogte, 70 centimeter in de breedte en 32 centimeter  diepte. Op de twee bijgeleverde metalen planken met poedercoating kun je jouw spullen zetten.

De Haze is verkrijgbaar vanaf €1349,-

Kast Haze

Over Ferm Living

Trine Andersen is de oprichtster van het jonge Deense Ferm Living, gespecialiseerd in woonaccessoires. Ze startte in 2005 nadat ze heeft gewerkt in de modebranche. Doordat ze op zoek ging naar een ideale muurdecoratie voor haar eigen woning ontdekte ze een gat in de markt. Sindsdien heeft ze al meer dan 600 ontwerpen gemaakt voor haar eigen assortiment wat bestaat uit onder andere kussens, behang, dekbedovertrekken, muurstickers, kinderkussens, wandlampen en een collectie aan kinderartikelen.

Je vindt Ferm Living bij Flow Rotterdam.

Bezoek winkels

Get inspired

logo-ferm-living

Ferm Living

Eerlijke woonaccessoires en meubels geïnspireerd op het leven van alledag