/ DCW Editions

Here comes the sun

Deze leuke lamp is geïnspireerd op de ondergaande zon, vandaar ook de ronde vorm en de warme licht uitstraling. Verder is deze lamp in verschillende maten en kleuren te verkrijgen waardoor deze leuk staat in elke woning of ruimte.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Here comes the sun

Deze leuke ronde lamp is verkrijgbaar in 6 verschillende maten, da maximale lengte vanaf het plafond is 3 meter. Hier kan je uiteraard altijd zelf mee spelen. De mini heeft een diameter van: 10 cm; de 175 heeft een diameter van 17,5 cm; de 250 heeft een diameter van 25 cm; de 350 heeft een diameter van 35 cm; de 450 heeft een diameter van 45 cm en de 550 heeft een diameter van 55 cm.

De Here comes te sun is verkrijgbaar vanaf €

 

Over DCW

Passie voor objecten leidde tot de oprichting van DCW editions. Een iconische serie van deze producent is de verlichtingscollectie GRAS. In 1921 ontworpen door Bernard-Albin Gras. De Gras lampen waren bedoeld voor toepassing in kantoren of industriële omgevingen. Kenmerkend is de eenvoudige, robuuste vormgeving, maar ook de fijne detaillering in de armen, haakjes en voet van de lamp. De Gras lampen is de eerste lampenserie die even populair werd in de zakelijke markt als in de woonkamer. DCW editions heeft de ontwerpen van Bernard-Albin Gras in 2008 opnieuw in productie genomen onder de naam La Lampe Gras. Inmiddels aangevuld met nog drie schitterende lampenseries: Lampe Mantis, Here Comes the Sun en In the Tube.

Over Bertrand Balas

Bertrand Balas, architect die in 1935 in Toulouse werd geboren, houdt ervan om de zonsondergang boven de rivier de Garonne te zien ondergaan.
Met die typische muzikale trek in het zuiden zegt hij graag: «Het doet me goed. »

In augustus 1970 ontwierp hij de lamp Here Comes the Sun. Op het eerste gezicht lijkt dit originele ontwerp op alle andere lampen die een ‘origineel’ worden genoemd.
Maar eenmaal verlicht, krijgt de hanglamp Here Comes the Sun een magische kwaliteit. De duisternis verliest zijn rauwheid en metamorfoses tot iets geruststellends.

Get inspired

logo-dcw-editions

DCW Editions

Herintroductie design klassiekers