/ Moooi

Hubble Bubble

De Moooi Hubble Bubble hanglamp is in 2020 ontworpen door Marcel Wanders. Hij denkt hierbij aan het bellen blazen uit zijn jeugdjaren. De Hubble Hubble kan verticaal, horizontaal of schuin worden opgehangen in combinatie met andere Hubble Bubbles. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Hubble Bubble

De glazen bubbles zijn er in “frosted” melkglas of transparant iriserend oil glas te verkrijgen. De lamp is leverbaar in twee afmetingen: met 7 bellen | 73 b x 71 h x 13 d | lichtbron LED (10W/260 lumen) of met 11 bellen | 99 b x 102 h x 13 d | lichtbron LED (10W/260 lumen). Er zit een plafondplaat bij die in dezelfde kleur als het ronde frame wordt meegeleverd. Verder is de lamp dimbaar zodat hij over geplaatst kan worden in de woning.

 

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Marcel Wanders

Marcel Wanders (Boxtel,1963) is een Nederlands industrieel ontwerper. Afgestudeerd in Arnhem aan de kunstacademie, brak hij meteen door in 1996 met de Knotted Chair. Deze is opgenomen in de collectie van het Moma (Museum of Modern art) in New York. Oprichter van het designmerk Moooi en winnaar van diverse prestigieuze designprijzen.

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.