/ Normann Copenhagen

Hyg chair

Hyg van Normann Copenhagen is een innovatieve stoelen familie met een breed scala aan mogelijkheden in afwerking voor wat betreft de vorm en kleur van het frame, de kleur van de kuip en de stoffering.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Hyg chair

De Hyg Chair van Normann Copenhagen is een moderne comfortabele stoel met heel veel mogelijkheden. Een cleane uitstraling heeft de stoel met de verfijnde ijzeren poten. Met de swivel draaivoet krijgt de stoel een luxe uitstraling. En met de verschillende stofferings mogelijkheden kun je deze stoel een heel eigen gezicht geven.

 

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen in Denemarken. De missie van Normann Copenhagen is om originele, innovatieve producten te ontwikkelen met een eenvoudig, eigentijds design die tijdloos zullen blijken. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn de design lampen, kasten, tafels en design accessoires. Er zijn veel designers die ontwerpen maken voor Normann Copenhagen. Ondertussen worden de producten in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht, daarbij heeft Normann Copenhagen meer dan 80 designprijzen verzameld.

Bezoek Flow Lab

Over Simon Legald

Simon Legald is een Deense product ontwikkelaar gevestigd in Kopenhagen. Hij studeerde in 2012 af aan The Royal Danish Academy of Fine Arts.
Hij ontwerpt zowel meubels als accessoires en heeft een behoorlijk aantal ontwerpen voor Normann Copenhagen op zijn conto zoals de Amp lampenserie, Herit chairs en Hyg fauteuil en de bekende Form Chairs.

Get inspired

Get inspired

logo-normann

Normann Copenhagen

Tijdloos, origineel, innovatief