/ Prostoria

Impression

De eenvoudige lijnen gecombineerd met een fantastisch zitcomfort maakt van de Impression bank een allemansvriend.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Impression

De bank Impression van Prostoria heeft en elegante uitstraling met een heerlijk comfort. Hij heeft lage en slanke armleuningen die doorlopen in de rug. De schuinte van de armleuningen zorgt ervoor dat je er heerlijk in weg kan duiken.

Uiteraard is deze bank net als alle andere banken in onze collectie te verkrijgen in veel verschillende opstellingen en kleursamenstellingen .

 

 

Over Prostoria

Prostoria is een Kroatisch designmerk dat werd opgericht in 2011. Prostoria beschouwt de ontwikkeling van hun meubels niet als iets abstracts van tekentafel, naar productie en de winkelvloer. Zij hanteren een andere, traditionelere benadering. Een aanpak die alle onderdelen van het ontwerp en productieproces met elkaar verbindt.

Het bedrijf werkt samen met een jonge, erkende ontwerpscene en combineert dit met een opmerkelijke traditie en kennis van de meubelindustrie. Zij gebruiken voornamelijk lokale producten, vooral massief hout. Naast beproefde meubels schromen zij niet om vernieuwende designs in gewaagde kleuren te presenteren.

De meeste van Prostoria’s producten hebben een lang ontwikkelingstraject afgelegd voordat ze hun definitieve vorm en design hebben bereikt. Dit resulteert in producten van hoogstaande kwaliteit. Mogelijk door toepassing van de hedendaagse technologie in combinatie met nauwgezet vakmanschap en handwerk van het allerhoogste niveau.

Vandaag de dag, na slechts 8 jaar, exporteert Prostoria naar meer dan 60 landen en is het aanwezig in ongeveer 890 verkooppunten wereldwijd.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Meike Harde

Meike Harde heeft voor veel internationale bekende meubelmerken ontworpen zoals Bolia, Prostoria, Woud, Pulpo en nog veel meer. Ze werkt nauwkeurig in elk aspect met technische vaardigheden en heeft veel kennis van materiaal en vormgeving.

Get inspired

Prostoria

Prostoria - Innovatie als sociale verantwoordelijkheid