&Tradition
scandinavisch design

/ &Tradition

In Between

Kallio heeft sommige aspecten van de In Between stoel opnieuw gebruikt om de In Between tafel te ontwerpen. De kromming van de ronde tafel is bijvoorbeeld op inspiratie van de rugleuning van de stoelen. De zwarte, gepoedercoate, cilindrische voet van de tafel heeft een cirkelvormig blad, deze is verkrijgbaar in houtfineer, linoleum of Fenix. Het resultaat is een veelzijdige en moderne tafel die veel ruimte biedt voor mensen. Door de ronde vorm staat de tafel haast nooit tegen de muur en hierdoor speelt de tafel dus een actieve rol in elke ruimte.

De In Between tafel is verkrijgbaar vanaf €893,-

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

&tradition
scandinavisch interieur

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Hun unieke designcollectie bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.  Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment.

Je vindt de In Between tafel bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

&tradition
ontwerper &tradition

Over Sami Kallio

Sami Kallio is geboren in Finland en opgegroeid in Zweden. Hij ontwikkelde zich in traditioneel houtbewerken zoals persen en houtdraaien. Hij is nu en bekende ontwerper en heeft een studio in Göteborg.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie