/ Muuto

In Situ bank

Met de In Situ Modular Sofa presenteren de ontwerpers kenmerkende elementvormen in een heldere elegante belijning en een fantastisch comfort. De bank staat voor Scandinavische traditie in combinatie met Italiaanse allure.De In Situ wordt gevormd door 30 verschillende opstellingen en maten. Hiermee kan voor iedereen en ieder interieur een ideaal ontwerp gecreëerd worden.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over In Situ

De basis van de bank wordt gevormd door gepoedercoated staal. Alle elementen hebben een beukenhouten frame. De kussens zijn opgebouwd uit koudschuim en dacron.

De stoffen zijn van Kvadrat en Rohleder.

Anderssen en Voll is een ontwerpduo uit Oslo, Noorwegen. Zij zijn zowel Noors als Scandinavisch Designer van het Jaar geweest en hebben veel internationale prijzen en erkenning mogen ontvangen voor hun ontwerpen van meubelen, verlichting en woonaccessoires.

 

 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

 

Bezoek Flow Lab

ontwerpers muuto

Over Anderssen & Voll

Dit design duo is begonnen in 2009 en bestaat uit Torbjorn Anderssen en Espen Voll die een studio in een oud pand (1802) in hartje Oslo runnen. Het duo is meerdere keren beloond met een award voor meubelontwerpen, verlichting en verschillende accessoires. De ontwerpen zijn geliefd bij echte design liefhebbers, maar weten ook de mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om design meer te waarderen te bereiken.

 

Get inspired

Muuto

New perspective