/ Normann Copenhagen

Journal Desk Normann Copenhagen

De Journal Desk van Normann Copenhagen is een duidelijk voorbeeld van Scandinavisch Design. Puur en eenvoudig maar heel functioneel.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Journal Desk

De Journal Desk is 130 x 65 cm en 74 cm hoog. De desk is voorzien van kabeldoorvoer en een handig laatje voor pennen en kleine accessoires.

Een functionele en stijlvolle toevoeging in de woon- of werkkamer. Het blad is van laminaat op een onderstel van gepoedercoat staal. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en lichtblauw.

De Journal Desk kost € 605,- 

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen in Denemarken. De missie van Normann Copenhagen is om originele, innovatieve producten te ontwikkelen met een eenvoudig, eigentijds design die tijdloos zullen blijken. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn de design lampen, kasten, tafels en design accessoires. Er zijn veel designers die ontwerpen maken voor Normann Copenhagen. Ondertussen worden de producten in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht, daarbij heeft Normann Copenhagen meer dan 80 designprijzen verzameld. 

Je vindt de Journal Desk bij Flow Lab

Over Simon Legald

Simon Legald is een Deense product ontwikkelaar gevestigd in Kopenhagen. Hij studeerde in 2012 af aan The Royal Danish Academy of Fine Arts.
Hij ontwerpt zowel meubels als accessoires en heeft een behoorlijk aantal ontwerpen voor Normann Copenhagen op zijn conto zoals de Amp lampenserie, Herit chairs en Hyg fauteuil en de bekende Form Chairs.

Get inspired

logo-normann

Normann Copenhagen

Tijdloos, origineel, innovatief