stoel juno
EYYE

/ Eyye

JUNO

De ranke en open Juno fauteuil van EYYE past dankzij zijn luchtige design in elk Scandinavisch interieur. Het metalen frame bepaalt de lijn van de stoel. De designer heeft de fauteuil expres geen armleuningen gegeven omdat deze een stoel vaak log en zwaar maken. Het metalen frame bepaalt de lijn van stoel. De glooiende lijn loopt door in de zitkuip, wat de fauteuil heel uitnodigend maakt. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

stoel leer zwart
stof poef

Over JUNO

De EYYE Juno fauteuil is ontworpen door Marike Andeweg. De Juno van EYYE heeft een breedte van 64 cm, een diepte van 84 cm en een hoogte van 82 cm. Voor het frame van de fauteuil kan je kiezen uit de afwerkingen stainless en dark. Voor de bekleding is er keuze uit meerdere soorten stof en leer. Juno wordt extra comfortabel als je hem combineert met de bijpassende Juno poef, deze heeft een afmeting van 59 cm breed, 59 cm diep en 41 cm hoog. 

De Juno  is verkrijgbaar vanaf €1149,00

stof stoel
woonwinkel

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

interieuradvies
Marike Andeweg

Over Marike Andeweg

Haar producten zijn esthetisch gezien echte eyecatchers, echter tegelijkertijd integreren ze moeiteloos met hun omgeving. Marike begon haar carrière bij de Nederlandse meubelfabrikant Pastoe in 2002. In 2003 was ze mede-oprichter van een designlabel waar ze bijna 7 jaar creatief directeur is geweest. In 2010 is ze gestart met haar merk NotOnlyWhite.

Marike heeft meerdere designprijzen gewonnen, waaronder de Golden German Designpreis in 2008, vier keer de iF product design award – waarvan de meest recente in 2015 – en de Red Dot in 2015.

Je vindt dit product bij Flow Lab en Flow Living

 

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.