/ Treku

Kabi salontafel

De Kabi salontafel valt op door de leuke poten die onderin met zn drieën samen komen. Dit leuke tafeltje is oneindig te combineren door de leuke kleuren en afmetingen. Daardoor kunnen er ook veel soorten accessoires op staan.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Kabi Salontafel

De Kabi salontafel is te verkrijgen in 3 verschillende hoogtes en diameters. De lage versie heeft een diameter van 65 cm en een hoogte van 31 cm. De middelste versie heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 37, daardoor passen deze twee mooi bij elkaar. De hoogste versie heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van 48 cm. De metalen poten zijn afgewerkt in grafiet. De tafelbladen met een afgeschuinde / verjongde rand kunnen afgewerkt worden in walnoot, eik of verschillende kleuren lakken.

De Kabi salontafel is verkrijgbaar vanaf €275,-

Over Treku

Het Spaanse familiebedrijf Treku is ontstaan in 1945 met een timmerfabriek in Zarautz, een prachtige kustplaats met een lange traditie op het gebied van houtbewerking en timmerwerk. De naam ‘Treku’ komt van de Baskische achternaam van de oprichter: Aldabaldetreku. Inmiddels staat de de derde generatie van de familie aan het, die de bedrijfstraditie voortzetten.

De collectie van Treku bestaat uit diverse series multifunctionele kastensystemen die volledig naar wens zijn samen te stellen met ruime keuze in materialen en kleuren.

 

Over Ibon Arrizabalaga

Ibon is Geboren in San Sebastian in 1972, Hij studeerde in 1996 af in Industrieel Ontwerpen aan het Escola Massana in Barcelona. Na het voltooien van zijn opleiding trad hij toe tot het SEAT-team bestaand uit ontwerpers en modelbouwers van het Technisch Centrum in Martorell, daar werkte hij aan de creatie en daaropvolgende presentatie van de SEAT Altea in Wolfsburg (Duitsland). In 1998 trad hij in dienst bij Muebles Treku als ontwerper.

Get inspired

logo-treku

Treku

Spaanse passie voor traditie en kwaliteit